Pensionstal Wild Rose Stables

In februari 2015 openende wij met trots een geheel nieuw complex met daarin 20 nieuwe prachtige grote (3.5 x 3.5) boxen. Net zoals in de andere stal is de nieuwe stal echt licht door de vele lichtplaten in het dak. Aan de buitenzijde van de boxen bevinden zich 10 buitenluiken. De zijde waar zich geen boxen bevinden is open en dicht te maken door middel van een windbreekgaas. Met lekker weer kan dit dus open, met minder weer lekker dicht!

 

Vroeger melkte de familie van der Hulst koeien, deze prachtige stal is in 2003 omgebouwd tot luxe pension stal. De stal is erg licht doormiddel van natuurlijk licht door de lichtplaten in het dak. Door de open nok is de stal goed geventileerd.

In de stallen staan totaal 54 boxen van 3,5×3,5, 3x3m ,2,5m x 3 en 3 ruime drachtboxen waar uw paard haar veulen veilig op de wereld kan zetten. Ook fokken wij zelf en is er ook een opvoelbox aanwezig om drachtige merries te scannen.

 

Door de vele faciliteiten zoals onder andere een buitenrijbaan 20×60, binnenrijbaan 20×40 (nieuw vanaf december 2015!), longeerkraal , stapmolen, paddocks en weidegang in de zomer, kunnen u en uw paard volop genieten bij Wild Rose Stables.

 

Ook organiseren wij jaarlijks een onderlinge wedstrijd en allerlei andere activiteiten zoals Sinterklaasfeest, gezellige barbeques in de zomer, buitenritten enzovoort.

Voor meer informatie kunt u bellen met:
Marco : 0620622627

U bent natuurlijk ook van harte welkom om gewoon een keer een kijkje te komen nemen!

Partners

Verder werkt Wild Rose Stables graag samen met:

Hoveniersbedrijf van der Hulst
Loonbedrijf van der Hulst