Appartementen Wild Rose Country Stables

Wild Rose Country Stables biedt een comfortabele en luxe verblijfsaccommodatie in het Groene Hart. Binnen een straal van 30 kilometer van de grote steden van de Randstad. Drie ruime appartementen hebben ieder hun eigen karakter en zijn gelegen in een verbouwde boerderij met alle comfort van deze tijd.

Bij Wild Rose Country Stables verblijft u op een boerderij met paarden, schapen en jongvee. Ook maakt een akkerbouwbedrijf deel uit van de boerderij. In de weilanden strijken veel verschillende weidevogels neer zoals de grutto, scholekster, kievit, leeuwerik en tureluur. De nesten worden beschermd door de boer gedurende het broedseizoen.

Appartement
Drie ruime appartementen bieden alle comfort van deze tijd. In ieder appartement is een aparte slaapkamer, een eethoek, een compleet ingerichte keuken met magnetron en afwasmachine. In de gezellige zithoek staat een tv. En het terras biedt een weids uitzicht over de polder. Bovendien is de badkamer van alle luxe voorzien.

Voor paardenliefhebbers

Wild Rose Country Stables dankt zijn naam aan het State Embleem van de provincie Alberta in Canada. De boerderij heeft Canadese trekjes en de eigenaar is er meermalen geweest. Op de boerderij is een stalling voor zowel fokmerries als rijpaarden.  Het is mogelijk om in overleg een eigen paard mee te brengen naar dit prachtige vakantieadres. Wel van te voren reserveren.

Activiteiten in omgeving

  • Varen op de Nieuwkoopse Plassen.
  • Bezoek aan Amsterdam, Utrecht, Leiden of Gouda.
  • Diverse fiets- en wandeltochten.
  • Polderwandeling; leer bloemen en planten herkennen.
  • Molenviergang bezichtigen in Aarlanderveen.
  • Ponyrijden voor kinderen.
  • Neem uw eigen paard mee; stalling en weidegang mogelijk.

Neem voor meer informatie of tarieven contact op met Marco via 0620622627 of stuur een e-mail.